Laminaat

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaat bestaat uit vier verschillende lagen:

1. EEN TRANSPARANTE, SLIJTVASTE BOVENLAAG
Deze toplaag maakt je Quick-Step laminaat bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur/-structuur die ‘registered-embossed’ wordt genoemd. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.

2. EEN DECORLAAG
Dit is de laag die het feitelijke uiterlijk van je laminaat bepaalt. De decorlaag is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk oogt.

3. EEN WATERVAST GELIJMDE KERNPLAAT VAN HDF
De kernplaat van HDF vormt het hart van de Quick-Step laminaatvloer. HDF betekent ‘High Density Fibre Board’ (vezelplaat met hoge dichtheid). De plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is een samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. De plaat heeft een zeer homogene samenstelling en technische kenmerken. Ze is uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig.

4. EEN TEGENLAAG
Deze vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Classic Quick Step
Elite Quick Step
Creo Quick Step
Exquisa Quick Step
Eligna Quick Step
Perspective Quick Step
Largo Quick Step
Lagune Quick Step
Eligna Wide Quick Step
Arte Quick Step
Impressive Quick Step
Castello Quick step
Compact Quick step
Imperio Quick step
Palazzo Quick step
Variano Quick step
Villa Quick step

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Mail ons