Parket

Quick-Step parketvloeren zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces garanderen Quick-Step parketvloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid.

1. EEN AFWERKLAAG
Afhankelijk van de parketvloer die je kiest, kan de afwerklaag bestaan uit:
• Zeven lagen UV-uitgeharde lak op waterbasis. Deze lak beschermt je vloer tegen slijtage, krassen en vlekken en maakt hem onderhoudsvriendelijk.
• Twee lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit, die een extra matte, natuurlijk authentieke look geven en mooi oud worden.

2. EEN OPPERVLAKTELAAG
Een zorgvuldig geselecteerde laag massief hout in een brede waaier aan kleuren en structuren. De meeste Quick-Step samengestelde houten vloeren hebben een 3 mm dikke oppervlaktelaag. Het gamma ‘Compact’ heeft een oppervlaktelaag van 2,5 mm. De oppervlaktelaag kan worden geschuurd en opnieuw afgewerkt.

3. EEN KERNLAAG
De kernlaag maakt een vloer stabiel en duurzaam. Ze absorbeert belasting en spanning en houdt de vloer in alle omstandigheden stabiel. Het evenwicht tussen de hardheid en de flexibiliteit van het kernmateriaal is cruciaal om een vlotte klik en een sterke verbinding te verzekeren. De kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF.

4. EEN TEGENLAAG VAN FINEER
Een rug van sparren- of dennenfineer. In combinatie met de andere lagen voorkomt ze dat de vloer vervormt of kromtrekt.

Classic Quick Step
Elite Quick Step
Creo Quick Step
Exquisa Quick Step
Eligna Quick Step
Perspective Quick Step
Largo Quick Step
Lagune Quick Step
Eligna Wide Quick Step
Arte Quick Step
Impressive Quick Step
Castello Quick step
Compact Quick step
Imperio Quick step
Palazzo Quick step
Variano Quick step
Villa Quick step

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Mail ons